Håndværkere

En skræddersyet løsning til håndværkere

Håndværkerpakken er for dig, der ønsker at fokusere på at udføre arbejdet for dine kunder, spare tid på kedeligt administrativt arbejde og sikre et automatiseret digitalt arbejdsflow uden menneskelige fejl. Med Odoo kan du, som håndværker, vælge at bruge apps udviklet af Odoo eller benytte vores integration til Ordrestyring. 

Uanset, hvilken løsning du ønsker, får du, med Odoo, en effektiv digital løsning, der sikrer, at du har mest muligt tid til dine kunder. 

Automatisk vidensdeling

Dine data vil automatisk blive overført apps imellem, så du har altid et fuldt overblik over data og informationer. Det betyder, at data med det samme vil være tilgængelig for dine medarbejdere, derved undgås misforståelser og sikrer en bogføring, der altid stemmer med lagersituationen og timer registreret på projekter. Så kan du med ro i maven fakturere dine kunder og lade os afstemme dit regnskab. 

Det har aldrig været nemmere at få det fulde overblik over din forretning. 

Vidensdeling med Odoo
Tidsoptimering med Odoo

Forøg tiden til dine kunder

Odoo har næsten ubegrænset muligheder af apps, der alle er integreret i samme system. Du kan derved optimere din tid gennem et mere effektiv digitalt arbejdsflow, der minimerer administrative opgaver og giver dig et større overskud til dine værdiskabende aktiviteter.   

Med håndværkerpakken får du: 


Overblik over dine arbejdsopgaver og mulighed for planlægning på farten.


Digital løsning så du fremadrettet er papirløs.


Overblik over lagersituationen, ordrer og timeregistreringer.


Slip for bogføring og regnskab og lad os gøre det for dig.


Sikker data opbevaring i cloud. Så skal du ikke bekymre dig.


Adgang til systemet fra alle enheder, mobil, tablet og computer.

Andre relevante tilvalg


Flådestyring

Hjemmeside

Markedsføring

CRM