Odoo

Fremtidens ERP-system - 7 millioner brugere kan ikke tage fejl!


Odoo 16

Odoo blev grundlagt i 2005 af Odoo S.A. i Belgien. Helt grundlæggende er Odoo et ERP-system og endda mere endnu.  Odoo har samlet funktionerne fra en lang række softwareværktøjer og samlet dem et sted! Systemet er unikt opbygget via apps, hvilket gør det nemt for dig at sammensætte den Odoo-løsning, der passer din virksomhed bedst. 

Med Odoo får du et forretningsadministrationsværktøj, hvor bl.a. CRM, fakturering, produktion, lager, regnskab, webshop og meget mere er tilgængeligt. 

Systemet udbydes i to versioner: Odoo Enterprise (licenseret) og Odoo Community (open source). Meget er det samme i begge versioner f.eks. skalerbarhed, fleksibilitet og adgangsrettigheder. 

Men der er også forskelle. Med Odoo Enterprise får du: 

  • Adgang til Odoo Enterprise apps

  • Ubegrænset fejlretning af officielle Odoo apps

  • Ubegrænset support via e-mail til Odoo S.A.

  • Fri opdatering af Odoo apps til nye versioner

Kig nærmere på forskellene her: Enterprise vs. Community

 
 

Nemt, fleksibelt og brugervenligt 

Odoo benytter open source til at drive udviklingen af produktet. Det betyder, at alle kan udvikle en app til Odoo og være en medvirkende faktor til at forbedre softwaren. De største fordele ved denne tilgang er: 

  1. Giver lave omkostninger for virksomheder

  2. Meget hurtig udviklingsmodel (resulterende i et bedre produkt)

Odoo er udviklet for at tilbyde en software, der dækker over komplekse arbejdsområder og opgaver uden at skulle være komplekst at navigere i. Odoo er derfor intuitivt, med nem integration imellem apps, er let at opgradere til nye versioner og med til at gøre arbejdsgangene både nemmere og mere effektive.

Odoo er en app baseret software. De har selv udviklet 30 basis apps, der dækker alle afdelinger. Derudover findes der 16.000+ af apps udviklet af Odoo Community, altså tredje parts apps. Med andre ord, så er der helt sikkert en app, der dækker dine behov, uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed, mindre startup eller stor produktionsvirksomhed.  

Systemet er unikt, da fleksibiliteten af apps betyder, at apps kan blive tilføjet i takt med virksomhedens udvikling, en ad gangen.

 
 
Struktureret med Odoo

Slut med besværlige integrationer

Bruger du nu flere individuelle softwareløsninger, som ikke taler ordentligt sammen, bruger du garanteret også ressourcer på at taste oplysninger ind flere steder og flere gange. Du mister derved det overordnede overblik over din virksomhedsaktiviteter, og risikerer at kritisk information forsvinder og beslutninger tages på et forkert grundlag.  

Odoo tilbyder apps til alle dine virksomhedsaktiviteter i en simpel, billig og fleksibel løsning: Det er derfor slut med arbejde for at integrere software. 

Odoo apps er integreret perfekt med hinanden, så du kan automatisere dine processer og opnå besparelser og fordelene derved.