OdooSupporten

En helt ny hjælp til Odoo


OdooSupporten er et nyt site, der tilbyder forskellige former for hjælp til de spørgsmål, der måtte opstå i det daglige arbejde med Odoo. Hjælpen er frit tilgængelig og gratis. 
Nedenunder kan du læse om nogle af de m
est interessante features, som OdooSupporten tilbyder.


• Hjælp til selvhjælp
Under fanen ''Hjælp til selvhjælp'' har OdooSupporten samlet en række forskellige måder, hvorpå du kan hjælpe dig selv, og finde svar på et spørgsmål du har her og nu - helt gratis. Fanen indeholder siderne Gode Links, FAQ, Odoo Forum og Undervisning i Odoo

På siderne finder du for eksempel videoundervisning, ofte stillede spørgsmål samt gode links. Derudover er der også direkte adgang til alle Odoos egne online guides, blandt andre CRM, Lager, Salg og Website. Der er mange muligheder. 

Odoo Forum er et sted, hvor alle danske brugere af Odoo kan samles og dele erfaringer, samt viden. Her er det ikke blot muligt at stille spørgsmål, man har også muligheden for at svare. 


• SupportKlippekort
Finder du ikke dit svar under fanen "Hjælp til selvhjælp" kan OdooSupporten tilbyde hjælp, i form af klippekort, til det daglige brug og funktionaliteten af Odoo. Dette er en billig, nem og meget fleksibel måde at få den bedste support på. Du kan læse meget mere om SupportKlippekort på OdooSupportens hjemmeside.Besøg OdooSupporten her 

 Odoo CMS - et stort billede