Vi har arbejdet med Odoo siden 2010

Odoo - Sample 1 for three columns

Odoo 13 certificeret  

Efter at have arbejdet med ERP- systemer siden 1988, valgte vi i 2010 at have 100% fokus på Odoo. Med så stor en viden er vi klar til at give dig den bedste rådgivning, lige meget hvilken slags virksomhed du har. 

Odoo - Sample 2 for three columns

Vi udvikler 

Jævnligt en ny app i tæt samarbejde med vores kunder og  integrationspartnere. Derfor kan vi tilbyde dig mange nye apps, så du har mulighed for at optimere din Odoo. Du kan læse meget mere om dette på vores blog.

Odoo - Sample 3 for three columns

Vi lytter  

Vi er oprigtigt interesserede i dig og din virksomhed, og vi ser det som vores fornemste opgave at yde en professionel sparring gennem en åben og ærlig dialog.  


Vores værdier 

Vi vil være en seriøs Odoo forhandler og levere arbejde i høj kvalitet.
Vi vægter et ligeværdigt samarbejde, hvor respekt for hinanden er i højsæde.

Vi holder, hvad vi lover.


Vores mål

Vores fokus er at udvide mulighederne i Odoo, således systemet kan bruges optimalt ude i de danske virksomheder. Vi er derfor i tæt dialog med vores kunder omkring ønsker til forbedringer.

Vores mål er, at Odoo bliver det foretrukne ERP-system i Danmark.


Odoo • Text and Image

  Odoo House og CSR

  Vi vælger bæredygtig hosting

   

  Bæredygtig


  Bæredygtig

  Vi har valgt at hoste ved Hetzner Online GmbH i Tyskland. De anvender udelukkende energi fra vedvarende energikilder til at drive serverne i deres datacentre. Selskabet har bl.a. vundet eco Internet Award prisen flere gange.

  Vi støtter op om bierne - og hjælper samtidig udsatte borgere

   

  Rundt om i verden har bierne det hårdt, og bestandene af bier falder år for år. Bierne er truet fra mange forskellige fronter. For at være med til at modvirke denne negative udvikling, har Odoo House indgået en aftale med BISTAD. BISTAD arbejder med to ting: at lave honning og give udsatte borgere et meningsfuldt arbejde.


  Læs mere om Odoo og CSR på vores blog.

       
  Bistad


  Bistad


   Odoohouse

    Odoohouse

   • Vi holder til i Odder, hvor vi har lejet os ind i et kontorfællesskab. Vi består af et medarbejderteam på 7 fastansatte og 4 freelance.

   Sammenlign 0