Arbejdsområder 
  

Et udpluk af hvad Odoo House kan tilbyde dig

Odoo - prøve 1 i tre kolonner

Regnskab

Odoo kommer med et veludviklet og nemt regnskabssystem. Vi har arbejdet fokuseret på at få det tilpasset det danske marked, men danske kontoplanskabeloner og indlæsninger fra de danske banker og sparekasser. Vores medarbejdere kommer fra job i revisionsbranchen og kan bidrage med at optimere din forretning inden for det økonomiske område. Læs mere her.

Odoo - prøve 2 i tre kolonner

CRM, Marketing og Salg

CRM modulet et et af de mest veludviklede værktøjer inden for CRM. Det er let at arbejde med emner og muligheder. Som noget helt unikt kan du følge salgsprocessen helt fra starten med marketingkampagner på mail og hjemmeside, over til kundebearbejdning og salgsdelen. Det hele styres centralt og hænger sammen i en proces. Odoo House har udvidet CRM-delen med et modul til telefonsælgere. Herfra kan du planlægge telefonkampagner og styre opkald, opfølgningsmails og aftaler. Kontakt vores dygtige medarbejdere, hvis du vil optimere dit salg. Læs mere her.


Odoo - prøve 2 i tre kolonner

Produktsstyring

Produktionsstyringen i Odoo er lille og nem, og velegnet til de fleste små produktionsvirksomheder. Vokser man ud af den, har vi modulerne fra Odoo MRP, som gør produktionsstyringen langt mere kraftfuld. Man kan starte med basis, og senere udvide hvis det bliver nødvendigt. Vores dygtige produktionsmedarbejdere kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed. Læs mere her.

Odoo - prøve 1 i tre kolonner

Projektstyring

Vi arbejder til dagligt med Odoo Projektstyring og er begejstrede for enkeltheden. Trods enkelthed er projektstyringsdelen avanceret og kan styre store projekter. Vi hjælper gerne med igangsætning af de første projekter og kan bidrage med genveje og muligheder, tilpasset netop din virksomhed. 


Odoo - prøve 3 i tre kolonner

Timesedler

Der er mange muligheder for registrering af tid i Odoo. F.eks. på projekter, i produktionsstyring eller en selvstændig timekladde. Odoo House har udvidet projektstyringen med opsamling af materialer, derved får man et komplet billede af sine projekter. 

Odoo - prøve 3 i tre kolonner

Varelager

Optimering af varelager er vigtigt for virksomhederne i dag. Odoo har effektive værktøjer, der sikrer, at varer er lette at spore. Begræns dit lager og optimer dine indkøb. Vi kan opsætte den helt rigtige løsning for dig. Læs mere omkring lagerstyring her.