Hvad gør Odoo pakken så speciel?

 

Et komplet og moderne virksomhedssystem

Odoo er et fleksibelt ERP system, der vil kunne dække alle din virksomheds behov. Systemet kommer med 25 forskellige sprog, det betyder at brugere i samme virksomhed kan anvende forskellige sprog - derfor også et perfekt system til internationale virksomheder.


Odoo er open source


Det kender du sikkert allerede fra mobiltelefonmarkedet, hvor alle Android telefoner er baseret på open source. I praksis er det alle telefoner, der ikke er iPhones. I open source stilles softwaren gratis til rådighed.

Odoo Members

Alle med programmørviden kan tilpasse, forbedre og supplere softwaren, således den passer perfekt til din virksomhed. Ved open source, er du heller ikke bundet af restriktioner fra software producenten. Da der ikke er en lukket kode, kan du selv vælge, hvem der skal stå for udviklingen af nye funktioner, og andre kan hurtigt overtage og forbedre udviklingen. Open source udvikles af tusindevis af udviklinger over hele verden, og dette holder liv i softwaren. 

Kan Odoo bruges i min virksomhed? Det mener vi.
Der er rigtig mange og gode moduler - Odoo kan ofte erstatte alle dine programmer, virksomheden benytter. 


Innovation gennem samarbejde


Odoo udvikler sig hurtigt og tilpasser sig brugernes behov. Derudover tilbyder Odoo mange forskellige moduler, der dækker lang de flesre områder i en virksomhed. Dette skyldes et stort og globalt fællesskab, der udvikler og forbedrer Odoo. Medlemmerne af dette fællesskab har en uvurderlig viden inden for mange forskellige forretningsområder. Dette samspil giver et innovativt og visionært produkt. 

Hvert år forbedres softwaren, og der kommer hele tiden nye moduler og funktioner. Når så meget viden samles, giver det en enorm styrke. 

Det er det, der gør Odoo helt unik og speciel. 


Vi har erfaring

Odoo House har meget erfaring - se blot vores referencer