Design jeres egen hjemmeside og webshop med Odoo

- Uden programmering!
Virksomheder er forbundet med en fysisk adresse, men i nyere tid er de også blevet tæt forbundet med deres hjemmeside. Det er der, kunderne besøger dig for at finde de rette kontakt oplysninger, informationer om virksomheden og jeres produkter eller for at finde informationer, der er delt af virksomheden. Det er hjemmesiden, der skal fungere som holdepunktet og måske endda som en vigtig del af konverteringen af kunderne. 

Hjemmeside er blevet et must-have og flere virksomheder har allerede en. Men ønsker I at lave en ny hjemmeside, er det anset som en kompliceret, tidskrævende og dyr proces.


Med Odoo Website Builder kan du vælge mellem 500 forskellige temaer, og tilpasse dem efter dine ønsker via “drag and drop”. Alle kan derfor lave en flot hjemmeside i Odoo og give deres kunder en bedre kundeoplevelse! I Odoo Website Builder er flere funktionelle fordele.

Odoo hjemmeside design automatik

Intet behov for programmering
Odoo Website Builder er udviklet for at gøre dig til designer af din egen hjemmeside uden behov for kendskab til snørklet programmering eller dyre konsulenttimer. Odoo Website Builder tilbyder mange temaer, som sikrer, at din hjemmeside har et visuelt flot udtryk med en rød tråd. Med “drag and drop” blokke kan du bagefter konstruer dit eget personlig udtryk.

Du kan hurtigt forandre hjemmesidens udtryk
Den nemme hjemmesideopbygning er igen en fordel, hvis du ønsker at forandre dit udtryk som virksomhed, eller bare synes det er tid til lidt forandring. Du udskifter hurtigt dit tema, og kan trække de hjemmeside blokke ind du ønsker eller ændre dine temafarver. Wupti, så er der ny hjemmeside. 

Gratis database af billeder
Der er, i Odoo Website Builder, tilknyttet en database af billeder, der gør, at du kan hente stock-photos. De vil gøre din hjemmeside endnu flottere, og spare dig for en masse penge på grafisk arbejde, og desuden gøre at du undgår slørede billeder på din hjemmeside. 

SEO assistance 
Odoo assisterer dig i SEO. De billeder du henter via billeddatabasen i Odoo er automatisk komprimeret, så de er SEO venlige. Du kan nemt tilføje eller ændre virksomhedens meta-tekst. Som et godt redskab for at kunne kontrollere dine keywords har Odoo en Keywords Finder, der hjælper med at vise, hvor på hjemmesiden dine keywords er anvendt. 

Responsive
Når du bruger Odoo Website Builder vil din hjemmeside automatisk være tilpasset til alle platforme. Så du er sikker på, at dine kunder altid har adgang.

eCommerce
Du kan selvfølgelig tilknytte en webshop til din hjemmeside, så dine kunder kan handle direkte fra hjemmesiden. Odoo eCommerce er utrolig god, hvis du har en større opsætning med lager, produktion, CRM eller lignende. Det hele er forbundet via ERP-systemet. 

Du kan selvfølgelig også integrere en anden webshop løsning i Odoo, hvis du ikke ønsker at bruge Odoo eCommerce.

Nemt at integrere med resten af Odoo apps
Med Odoo Website Builder er det selvfølgelig nemt at integrere resten af dine Odoo apps og muliggøre indsamling af data. 


Odoo Website Builder er et godt redskab for virksomheder i vækst. Integrationen med de andre apps betyder, at du i takt med at virksomheden vokser, kan fortsætte i samme system, men kun skal udvide med flere apps. Sådan slipper du for frustrerende skift mellem mange forskellige typer software, da alt kan samles et sted, i Odoo! Kig på dine muligheder med Odoo her.   

Du kan, med alle funktionerne, skabe en unik profil, som dine kunder vil blive imponeret over!

I Odoo House ønsker vi at indgå en dialog med dig, for at løse netop dine udfordringer. Vi tilpasser løsningen, så du får det, du har brug for.
Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere eller tage en snak om Odoo.

Odoo 16 Released