Implementering


Vil du til at starte med at bruge et ERP-system, eller ønsker du at skifte dit nuværende ud med Odoo? I Odoo House er vi det rette valg, hvis dette er tilfældet. Vi arbejder meget tæt sammen med dig om processen og værdsætter godt royalt samarbejde. Du kan her se, hvordan det typiske implementeringsforløb ser ud. Vi ved dog, at ingen virksomheder er ens, hvorfor intet implementeringsforløb er helt ens. 

  
Behovsafstemning

Indledende skal vi afklare, hvilke behov jeres virksomhed har, og hvordan Odoo kan løse disse. Dette gør vi igennem indledende dialog omkring jeres nuværende processer og jeres mål for Odoo implementeringen. 
Opsætning og udvikling

På baggrund af behovsafstemningen opsættes Odoo løsningen, de nødvendige tilretninger laves og eventuel udvikling. Systemet laves efter dine behov. 

Vi bruger selvfølgelig dygtige Odoo udviklere, så vi kan forsikre en høj kvalitet. 

Datamigrering

Hele fundamentet for dit ERP-system er data. Derfor er der en vigtig del af implementeringen at få dine data rigtigt ind i Odoo. 

Vi kan her hjælpe som support, hvis I selv ønsker at flytte jeres data, eller vi kan flytte data for jer. 

  
Test

Sammen tester vi systemet igennem for at sikre, at alt fungerer, som det skal, og alle behov er afdækket. Dette gøres med virksomhedens ansvarlige bruger(e).    
Oplæring

Et nyt system kan være omfangsrigt, og træning af nøglemedarbejdere kan derfor gøre implementeringen mere gnidningsfrit. 

Vi hjælper med at oplære de vigtige medarbejdere i Odoo og giver gode råd i forhold til drift i systemet.

Systemet går live

Vi har nu, sammen med jer, sikret at systemet er klart. Systemet går nu live, og I begynder at bruge det i jeres dagligdag. 

  
Support

Vi sidder klar på mail og telefon til at hjælpe jer, så I kommer godt i gang. Vi er selvfølgelig også til rådighed fremover. Interesseret?

Lyder Odoo, som den rette løsning for dig? Så kontakt os. 
Kontakt os