Digital vækst med ERP

Der er sket en stor udvikling inden for digitaliseringen de seneste år. Særligt har automatisering af arbejdsprocesser og robotter været med til effektivisere produktion. ERP-systemet er din ven i den digitale udvikling. ERP-systemet hjælper dig og din virksomhed med formidle data og informationer direkte til  brugeren og derved spare dyrebar tid.

Forøget kompleksitet
Denne udvikling medfører øgning af kompleksiteten på dine interne systemer, og derfor kan et nyt ERP-system blive nødvendigt. Heldigvis for jer, som virksomhed, er teknologiens udvikling med til at gøre det billigere at anskaffe ERP-systemer, der ligeledes bliver bedre og bedre. Det er jo en win-win! 

Derudover kan systemet være med til at påminde brugerne om eksempelvis:

  • At opbygge og vedligeholde relationerne til kunderne gennem påmindelser

  • Status på varelagre

  • Datadrevet indkøb


Digitale virksomheder vinder
Et forøget forbrug blandt forbrugerne på e-handel, har sammen med digitaliseringen sat fokus på digitale strategier i erhvervslivet. Det er vigtigt at være synlig og ligeledes fortælle, hvem man er som virksomhed for at tiltrække kunder. Dette gælder både som B2C, men så sandelig også for B2B-virksomheder, ifølge McKinsey er digitale B2B-virksomheder vokset 5 gange så meget som ikke digitale B2B-virksomheder. 

Det er blevet meget nemmere at komme online som virksomhed. Du kan hurtigt oprette og designe din hjemmeside, samt opsætte en webshop ved hjælp af Odoo. Kig på vores indlæg omkring hjemmeside og webshop her.

Prisen har fået en større rolle for forbrugerne, når de e-handler. Vigtigheden af en strømlinet virksomhed, med effektive processer, uden fordyrende led er derfor blevet vigtigere end førhen. Uden kontrol over din virksomhed, risikerer du at blive udkonkurreret på både pris og kvalitet.

Gode ERP-systemer udnytter digitaliseringen og hjælper blandt andet din virksomhed med at:

1) Tage gode beslutninger

Ved at benytte et ERP-system kan data udnyttes til at tage beslutninger med udgangspunkt i fakta. Den nemme udveksling af informationer på tværs af afdelingerne vil derfor givet et bedre grundlag for beslutningstagen. 

2) Øge produktiviteten

Når jeres data er digitale, vil beslutninger kunne tages hurtigere. Samtidig vil systemet automatisere nogle administrative opgaver, der frigøre ressourcer. Disse kan bruges effektivt på processer, der skaber værdi for virksomheden.

3) Se nye muligheder for udvikling 

Med forøget kendskab til dine virksomhedsdata vil din virksomhed være i stand til at få et større overblik. Herved vil der kunne ses tendenser, mønstre og udviklingsmuligheder, som virksomheden kan drage nytte af. 

I Odoo House lytter vi til dine behov og ønsker at hjælpe dig med at udløse din virksomheds potentiale! Vi vil hjælpe dig med at finde den helt rigtigt ERP-løsning til din virksomhed. Odoo har mere end 10.000 apps og er altid igang med at udvikle, så vi er sikre på, vi kan opfylde dine ønsker. Ring på nedenstående nummer eller skriv til os, hvis du ønsker at tage en snak med os. 

Hvorfor SMV'er også har brug for et virksomhedssystem