Hvorfor SMV'er også har brug for et virksomhedssystem

Virksomhedssystemer er ikke kun for store organisationer! Med Odoo får du et ERP-system, der muliggør alle fordele, ved ERP-systemer, lige meget størrelsen på din virksomhed. 

SMV’er bevæger sig mod at være mere intelligente virksomheder. De ønsker at udnytte den teknologiske udvikling via software, der muliggøre brug af artificial intelligence og machine learning. Derudover forbedre virksomhedens arbejdsprocesser og gøre det hele mere agilt. Effektivitet, som giver fordele og derved være foran konkurrerende virksomheder og endda større virksomheder, der ikke formår at udnytte dette.

For at sikre, at man, som mindre virksomhed, kan etablere sig på markedet, udvide markedsandele eller holde større virksomheder på afstand, er det vigtigt at være i stand til at   samarbejde i virksomheden, innovere og eksekvere. Intelligente virksomheder, med sans for udnyttelse af data, vil være i stand til at minimere tiden på administrativt arbejde. Det medvirker til vækst og sørger for medarbejderne bruger tid på værdiskabende aktiviteter.

Virksomhedens indstilling til teknologi spiller således en rolle, da der skal være en interesse i at opretholde en position i markedet som frontrunner eller et ønske om at vedligeholde ens virksomhedssystem. Kun derved opnår man det fulde potentiale af systemet. 

Skab orden i din virksomhedssoftware struktur

Markedet udbyder utallige løsninger til at optimere enkelte processer i virksomheden. Du kan bruge CRM, projektstyring, CMS, eCommerce eller andet til at hjælpe dig. Måske har du selv oplevet den forvirring, der kan opstå omkring de mange softwares, og den struktur der er forbundet derved. Typisk vil strukturen se således ud når man ikke samler data via et system. 

Virksomhedssystemer = Kompleksitet

Hvorfor ikke samle alle dine løsninger samme sted? Sådan minimerer du udgifter til integrationer, manuelle indtastninger af data i flere systemer, risiko for tabt data og tidsforbruget. Du får således en mere overskuelig struktur, hvor overblikket over, hvordan din virksomhedssoftware hænger sammen og ikke mindst sikre en opsamling af data et sted. Med Odoo vil det se sådan her ud: 

Virksomhedssystem = Odoo = Enkelthed

Fem eksempler på forretningsmål din virksomhed kan forbedre ved hjælp af Odoo

1. Understøt vækst 

Øget salg
Få kundeindsigter, der muliggøre opsalg og mersalg ved hjælp af analyser.

Inspirere til nytænkning
Med viden og information fra hele organisationen kan nye tanker og idéer blomstre og skabe et fundament for innovation inden for eksempelvis produktudvikling, markedsudvidelse eller helt nye produkter. 

Bliv omstillingsparat
Verden står ikke stille, så det skal din virksomhed heller ikke. Ved at have et overblik over virksomheden vil din virksomhed hurtigt opdage og reagere på nye muligheder.

Agilt økonomisk fundament
Den økonomiske base, i Odoo, sikrer, at du hurtigt kan tilpasse din virksomhed til nye produkter, priser eller strategier. 

Skalerbart system
Odoo er bygget med forståelsen for mindre virksomheder! Det vil sige, at systemet er opbygget ud fra den tanke, at forskellige virksomheder har forskellige behov. Derfor kan virksomheder lave det system, som passer deres nuværende behov. Der er flere faktorer f.eks. virksomhedens størrelse, hvordan de ønsker at bruge et ERP-system og de tilgængelige ressourcer både økonomisk og organisatorisk.   

Den appbaserede opbygning gør Odoo til et rigtigt godt system at vækste i. I takt med virksomhedens udvikling kan du tilføje de apps, du har behov for. Du kan derfor undgå fordyrende funktioner, du ikke har brug for! Derudover gør den cloud-baseret tilgang, at en stor vækst i data hurtigt kan tilpasses i Odoo.

2. Reducer omkostninger

Udnyt tværgående samarbejde
Når data er samlet et sted, vil medarbejdere i forskellige afdelinger nemt og hurtigt kunne samarbejde og finde de informationer, der er nødvendige for at gøre arbejdet. Derved minimeres omkostninger, for man undgår dyrebar tid på at lede efter informationer i forskellige systemer. 

Effektiviser din værdikæde
Ved at kontrollere dine kunders behov, hvordan dine aktiver bruges og status på lagerbeholdning, får du et totalt overblik over værdikæden, og hvor den kan forbedres. 

Cloud ERP sparer dig også penge
Odoo er cloud-baseret software. Det betyder, at vedligehold  i fremtiden vil være billigere end, hvis softwaren er opbevaret på fysiske servere.

3. Forbedre kundeoplevelsen

Mere end et virksomhedssystem
Odoo er ikke kun et ERP-system, men giver dig mange muligheder for at kommunikere med dine kunder. Du kan lave din egen hjemmeside, som ikke kræver tekniske kompetencer, da Odoo benytter Drag and Drop af moduler. Du kommunikerer nemt dine budskaber igennem din hjemmeside, eller kan benytte markedsførings appsene i Odoo til at markedsføre på sociale platforme og/eller gennem e-mail marketing.

Live chat med kunderne
Kunder kan hurtigt tabes, hvis ikke de finder svar på deres spørgsmål. Et godt redskab til at forøge kundeoplevelsen kan være at have en live chat på hjemmesiden, hvor kunderne kan stille spørgsmål, som din medarbejdere kan besvare. Derved skaber du en tæt kontakt til dine kunder og udviser tilgængelighed.  

Loyalty programmer og andre goder
Tildel udvalgte kunder specielle rabatter igennem loyalty programs. Herved vil  kunden kunne optjene point ved køb af produkter eller services, som senere kan veksles til rabatter eller andet. 

4. Forøg produktiviteten

Frigør dine medarbejdere til værdiskabende arbejde
En systematiseret dataopsætning i Odoo gør tilgangen til data meget nemmere, da alt er samlet samme sted. Dine medarbejdere skal derfor ikke bruge tid på at finde de informationer, der er nødvendige for at kunne udføre arbejdet. Derudover gør automatisk arbejdsflows i systemet, at mange processer opsættes til at blive gjort automatiske ved hjælp af artificial intelligence og machine learning. 

Simplificer arbejdet
Et integreret system vil gøre arbejdsprocesserne mere simple da indkøb, økonomi, butik, lager osv. altid er opdateret med nødvendige data. 

Understøt beslutningstagen
Med de nyeste data tilgængelig i real tid, vil Odoo hjælpe beslutningstagen med data og dashboards, der gør det nemt at få et overblik. Du har dermed de bedste betingelser for at tage dataunderstøttet beslutninger. 

Hold styr på din performance
Med data i realtid kan du nemt få et overblik over din indsats i forhold til dine mål. Herved kan forbedringer og nye muligheder identificeres.

5. Skab en agil organisation

Bliv omstillingsparat
Spor forandringer i markedet og omstil hurtigt din virksomhed til forandringer, uanset om der er tale om prisjusteringer, rabatter for at matche konkurrenter eller andre markedsforandringer.

Accelerere beslutningstagen
Med tilgængelig data på tværs af hele organisation i real tid vil beslutningstagerne nemt og hurtigt kunne finde de nødvendige oplysninger til at lave analytisk grund for beslutninger, der giver værdi. 

Fleksibilitet
Odoos fleksibilitet hjælper din organisation med at understøtte unikke processer og mål. Systemet giver medarbejderne mulighed for at opbygge virksomhedsspecifikke arbejdsgange og oprette automatiske rapporter, der er vigtige for forskellige afdelinger og ledere. Odoos ERP-system forbedrer din organisations innovation og kreativitet, så din organisation bliver mere fleksibel. 

# ERP SMV
Tags

Danmarkpakken